Hoppa till innehåll

BLI SPONSOR TILL SKOLPARTY

Ansök om att bli sponsor till oss på Skolparty.se & hjälp oss göra det bästa skolpartyna någonsin!

SÅ GÅR DET TILL

ANSÖKAN

Skicka in eran ansökan där ni också skriver vilket företag ni representerar. Vi går sedan igenom eran ansökan, och om ni blir godkända som en lämplig sponsor för barn & ungdomsverksamhet, så skickar vi en faktura till er.

BETALNING

Vi tar endast 2000 kr exkl. moms för 12 månader. När det har gått 12 månader så skickar vi en ny faktura till er om ni vill förnya eran sponsring. Betalas inte den inom 30 dagar så tar vi bort er som sponsor på våran hemsida.

BILD + LÄNK

När vi ser att ni har betalat årsavgiften, så lägger vi upp en bild + länk med erat företag från våran sida sponsorer. Ni får också en textlänk från våran startsida med eran hemsida namn. Detta sker inom 48h från betalning.

ANSÖK OM ATT BLI SPONSOR HÄR

Fyll i era uppgifter i formuläret här. Skriv gärna med faktura adress och era bolagsuppgifter direkt i meddelanderutan så att vi kan skapa en faktura till er utan massa mailande fram och tillbaka för dessa uppgifter.

När vi granskat eran ansökan vilket normalt sett sker samma dag eller max inom några dagar, så skickar vi en faktura till er om ni har blivit godkända. Vi meddelar er också om vi inte anser att vi av lämplighets skäl inte kan ha med er som sponsor till barndiscon.

SPONSRING KOSTAR: 2000 kr exkl. moms för 12 månader, och förnyas automatiskt efter 12 månader. Ni får då en ny faktura på samma belopp.


    Bevisa att du är människa genom att välja Hjärta.