Hoppa till innehåll

VANLIGA FRÅGOR VI FÅR

Nedan har du svar på det vanligaste frågorna vi får om våra skolpartyn. Saknas ett svar på något du funderar över, kontakta oss!

Skolparty Logotyp

Vad har vi för åldersgräns?

Inför varje skolparty så kommer vi specificera vilka årskurser som gäller för varje enskilt disco. Men vi har som avsikt att arrangera skolfester för barn & ungdomar från årskurs 3 till 6.

Hur köper jag en biljett?

Till en början kommer vi att ta inträde på plats kontant vid dörren på varje disco. Vi kollar över möjlighet att köpa biljetter direkt på denna hemsidan, men där är vi inte riktigt ännu. Anges inte något annat så kan du köpa inträdesbiljetter direkt på plats.

Finns det någonstans att hänga av sig kläder?

På alla våra discon så kommer det alltid finnas plats för att hänga av sig ytterkläder. För det mesta så kommer det att handla om att man kan hänga av sig sina kläder i tillhörande omklädningsrum i varje gympasal som vi arrangerar i. OBS: Vi tar inte ansvar för värdesaker eller kläder.

Får man ha med kompisar från andra skolor?

Nej. Våra discon är tänkta att vara till för var skola för sig. Vi måste prioritera att biljetter till skolans elever går i första hand.

Kan jag ha med eget godis, snacks & dricka?

Nej vi vill inte att du har med eget godis, snack eller dricka in på våra discon. Vi vill inte riskera att någon tar med sig något med nötter, då detta skall vara helt nöt fria skolfester. Vi kommer att sälja både godis, snack och dricka på plats.

Kan man få spela på våra discon?

Vi tar väldigt gärna emot nya talanger som vill vara dj's, och kommer prioritera att ge ungdomar speltid på våra discon. Vill du vara med och få spelningar på våra evenemang så kan du höra av dig till oss via sidan "spela/uppträd" här på Skolparty.se.

Kommer det att användas blinkande lampor?

Vi har köpt in många olika disco lampor där några av dem kommer att blinka. Vet du med dig på förhand att du är känslig för blinkande lampor, så bör du avstå från att gå på våra skolfester tyvärr.

Får föräldrar vara med på discon?

Ja. Som förälder får man vara med. Vi önskar dock att detta meddelas på förhand. Vi ser gärna att föräldrar som medverkar gör anmälan på att medverka som volontärer, ju fler ögon ju bättre. Kontakta oss här

Finns det möjlighet till toabesök?

Det kommer att finnas möjlighet till toa besök i gympasalarnas omklädningsrum som kommer att vara öppna under hela discot. Vi har dock inga möjligheter att hjälpa barn med toa besök. Behövs det så får en vuxen följa med in på discot för att kunna hjälpa barnet i fråga att kunna utföra toabesök.

När börjar insläppet till discot?

Insläppet till varje disco kommer att påbörjas vid utsatt tid då discot börjar, om inget annat är angett. Vi kör två sista tryckar låtar cirka en kvart innan stängning, då discot också går mot sitt slut.

Behöver man använda öronproppar?

Nej vi vill naturligtvis inte skada barnens öron, och kommer därför inte att spela högre musik än vad Socialstyrelsen rekommenderar att man spelar för barn upp till 13 år. Detta är 90 DB. Vi anser därför inte att det skall behövas några öronproppar eller liknande, men det är naturligtvis helt okej att ta med sig det in om man ändå vill ha det. Vi kommer dock inte att erbjuda några hörselskydd på våra evenemang.

Tips på kläder man kan ha på sig?

Om det inte är något angivet något speciellt tema på discot så är det helt fritt fram med vilka kläder som helst. Men en rekommendation är antingen kläder i neon färger, eller vita kläder som kommer att lysa upp av våra kraftiga UV-lampor på discot. Men även andra roliga maskeradkläder är helt okej! Maskar som täcker ansiktet är strikt förbjudet!