Hoppa till innehåll

VANLIGA FRÅGOR VI FÅR

Nedan har du svar på det vanligaste frågorna vi får om våra skolpartyn. Saknas ett svar på något du funderar över, kontakta oss!

Skolparty Logotyp

Vad har vi för åldersgräns?

Inför varje skolparty så kommer vi specificera vilka årskurser som gäller för varje enskilt disco. Men vi har som avsikt att arrangera skolfester för barn & ungdomar från årskurs 3 till 6.

Hur köper jag en biljett?

Till en början kommer vi att ta inträde på plats till varje disco. Vi kollar över möjlighet att köpa biljetter direkt på denna hemsidan, men där är vi inte riktigt ännu. Anges inte något annat så kan du köpa inträdesbiljetter direkt på plats.

Finns det någonstans att hänga av sig kläder?

På alla våra discon så kommer det alltid finnas plats för att hänga av sig ytterkläder. För det mesta så kommer det att handla om att man kan hänga av sig sina kläder i tillhörande omklädningsrum i varje gympasal som vi arrangerar i.

Får man ha med kompisar från andra skolor?

Nej vi vill helst inte att man tar med kompisar från andra skolor. Våra discon är tänkta att vara till för var skola för sig. Vi måste prioritera att biljetter till skolans elever går i första hand också.

Kan jag ha med eget godis, snacks & dricka?

Nej vi vill inte att du har med eget godis, snack eller dricka in på våra discon. Vi vill inte riskera att någon tar med sig något med nötter , då detta skall vara helt nötfria skolfester. Vi kommer att sälja både godis, snack och dricka på plats.

Kan man få spela på våra discon?

Vi tar väldigt gärna emot nya talanger som vill vara dj's, och kommer prioritera att ge ungdomar speltid på våra discon. Vill du vara med och få spelningar på våra evenemang så kan du höra av dig till oss via sidan "spela/uppträd" här på Skolparty.se.

Kommer det att användas blinkande lampor?

Vi har köpt i många olika disco lampor där några av dem kommer att blinka. Vet du med dig på förhand att du är känslig för blinkande lampor, så bör du avstå från att gå på våra skolfester tyvärr.

Får föräldrar vara med på discon?

I första hand så vill vi inte att föräldrar ska vara med, då en vuxen i sådana fall tar en plats från ett barn som inte kan släppa in. Det kommer finnas ett maxantal på varje disco, så platserna är i första hand till för barn. Men vi förstår naturligtvis om det är så att ett barn verkligen behöver ha med sig en vuxen, så löser vi det. det är okey att som vuxen att kika in i lokalen och hjälpa barnen av med ytterkläder, men sedan ser vi helst att man säger hejdå och hämtar upp sina barn efter discot är slut.

Finns det möjlighet till toabesök?

Det kommer att finnas möjlighet till toa besök i gympasalarnas omklädningsrum som kommer att vara öppna under hela discot. Vi har dock inga möjligheter att hjälpa barn med toa besök. Behövs det så får en vuxen följa med in på discot för att kunna hjälpa barnet i fråga att kunna utföra toabesök.

När börjar insläppet till discot?

Insläppet till varje disco kommer att påbörjas vid utsatt tid då discot börjar, om inget annat är angett. Vi kör två sista tryckar låtar cirka en kvart innan stängning, discot också går mot sitt slut.

Behöver man använda öronproppar?

Nej vi vill naturligtvis inte skada barnens öron, och kommer därför inte att spela högre musik än vad Socialstyrelsen rekommenderar att man spelar för barn upp till 13 år. Detta är 90 DB vilket motsvarar ungefär som att stå bredvid en hårfön som står på. Vi anser därför inte att det skall behövas några öronproppar eller liknande, men det är naturligtvis helt okey att ta med sig det in om man ändå vill ha det. Vi kommer dock inte att erbjuda några hörselskydd på våra evenemang.

Tips på kläder man kan ha på sig?

Om det inte är något angivet något speciellt tema på discot så är det helt fritt fram med vilka kläder som helst. Men en rekommendation är antingen kläder i neon färger, eller vita kläder som kommer att lysa upp av våra kraftiga UV-lampor på discot. Men även andra roliga maskeradkläder är helt okey!