Hoppa till innehåll

DJ SKOLA

Vi på Skolparty vill kolla av intresset bland barn som vill lära sig att DJ’a. Våran egna resa började med just en DJ skola för ungdomar, och efter det skaffa vi våra egna DJ prylar och börja spela på skoldiscon på egna skolan, mammas skola, på senare år för vänner och på krogar i Trollhättan.

Vi har ännu inte alla bitar på plats med vart, när och hur det ska gå till. Men ser vi att intresset är tillräckligt stort, så tar vi tag i det & fixar det naturligtvis. 

Vi har tänkt oss grupper om 8 barn, och vi tror att det bästa är om barnet går i femte klass i vart fall. Vi kommer att köra en ganska grundläggande kurs där vi lär barnen vad som förväntas av en DJ. Vilka prylar man använder och hur man kopplar ihop den.

Naturligtvis blir det också praktisk övning med att alla får stå och mixa på ett DJ bord, där vi också lär ut olika tekniker man kan använda sig av för att mixa mellan olika låtar.

Mer information om datum, plats och pris informerar vi om om vi får in tillräckligt många ansökningar för att starta en grupp. Men vi tror att det kommer att ligga på ca 750 kr per barn, för 5 tillfällen med övning!


    Bevisa att du är människa genom att välja Bil.