Hoppa till innehåll

Våra säkerhets åtaganden.

Här kan du läsa lite om vilka säkerhetsåtaganden vi har tagit vid varje skolparty. Vi tar det på största allvar att alla barn och ungdomar ska vara säkra och känna sig trygga när dem är på våra evenemang. Vi gör vårat bästa för att hålla säkerheten så hög som möjligt, men inträde på eget bevåg!

Alkohol & drogfritt

Naturligtvis är alla våra evenemang helt drog och alkoholfria. Upptäcker vi att någon ungdom skulle komma till en utav våra partyn berusad, så hör vi av oss till föräldrarna eller myndighet.

decibelmätare

Decibelmätare

Vi använder decibelmätare på alla skolparty vi arrangerar & följer allmänna råden från Socialstyrelsens om att inte spela över musik över 90 dB för barn.

nötter

Nötfritt

Vi tillåter inte någon att ta med eget godis eller snacks in, och säljer enbart godis och snacks som är helt fria från nötter och spår av nötter på våra skolpartyn.

Hjärt-lungräddning

Vi har minst en person på plats som gått kurs i HLR. Vi vill ha säkerheten så hög som möjligt & att barnen ska vara trygga. Vi gör alltid vårt bästa & är själva föräldrar.

Säkerhetsvajrar allt

Vi använder oss utav säkerhetsvajrar på alla våra saker så att inget ska kunna falla ned på något barn. Vi har också med egen tross som är fastsatt med säkerhetsvajer.

Vad vi inte tar ansvar för:

Våra skolpartyn kommer att arrangeras i skolgympasalar runt om i Karlstad, där det kommer finnas möjlighet till att hänga av sig ytterkläder i gympasalarnas omklädningsrum. Vi ber därför att inte ta med er massa värdesaker, och framför allt inte lämna kvar mobil, pengar & andra värdesaker i fickorna. Vi måste ha dessa omklädningsrum upplåsta hela tiden då det är där barnen har chansen att gå på toa. Så vi tar inget ansvar för om någon ändå skulle bli av med något.

Vi har inte möjlighet att hålla uppsyn vad ungdomar gör utanför dörrarna. Vi ber er vänligast att vara närvarande innan och efter aktuellt evenemang. Vi håller till på skolgårdar så det ska vara en miljö de känner igen.

Skolparty Logotyp

Har du några funderingar kring säkerheten eller tips med vad vi skulle kunna göra för att förbättra säkerheten på våra evenemang, hör gärna av dig via våran kontaktsida.