Hoppa till innehåll

Våra säkerhets åtaganden.

Här kan du läsa lite om vilka säkerhetsåtaganden vi har tagit vid varje skolparty. Vi tar det på största allvar att alla barn och ungdomar ska vara säkra och känna sig trygga när dem är på våra evenamang.

Alkohol & drogfritt

Naturligtvis är alla våra evenemang helt drog och alkoholfria. Upptäcker vi att någon ungdom skulle komma till en utav våra partyn berusad, så hör vi av oss till föräldrarna eller myndighet.

decibelmätare

Decibelmätare

Vi använder decibelmätare på alla skolparty vi arrangerar & följer allmänna råden från Socialstyrelsens om att inte spela över musik över 90 dB för barn.

nötter

Nötfritt

Vi tillåter inte någon att ta med eget godis eller snack in, och säljer enbart godis och snacks som är helt fria från nötter och spår av nötter på våra skolpartyn.

Hjärt-lungräddning

Vi har gått en kurs i hjärt lungräddning så att vi är beredda med rätt kunskap om något barn skulle få hjärtstopp eller problem med andning på våra event.

Säkerhetsvajrar allt

Vi använder oss utav säkerhetsvajrar på alla våra saker så att inget ska kunna falla ned på något barn. Vi har också med egen tross som är fastsatt med säkerhetsvajer.

Vad vi inte tar ansvar för:

Våra skolpartyn kommer att arrangeras i skolgympasalar runt om i Karlstad, där det kommer finnas möjlighet till att hänga av sig ytterkläder i gympasalarnas omklädningsrum. Vi ber därför att inte ta med er massa värdesaker, och framför allt inte lämna kvar mobil, pengar & andra värdesaker i fickorna. Vi måste ha dessa omklädningsrum upplåsta hela tiden då det är där barnen har chansen att gå på toa. Så vi tar inget ansvar för om någon ändå skulle bli av med något.

Skolparty Logotyp

Har du några funderingar kring säkerheten eller tips med vad vi skulle kunna göra för att förbättra säkerheten på våra evenemang, hör gärna av dig via våran kontaktsida.